از آنجایی که دیوان عالی کشور در تهران قرار دارد، پرونده های مربوط به دیوان هم در این شهر رسیدگی میشوند، فارغ از اینکه قبلا در کدام شعبه مفتوح با رسیدگی شدند. فلذا وکلای تهران هم تجربه بیشتری در پرونده های دیوان دارند و هم به سبب نزدیکی مسیر، راحت تر میتوانند پرونده را پیگیری کنند. پس طبیعی است که همگی به دنبال بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران باشند اما چنین وکیلی به صورت رسمی معرفی نشده. اما آنچه مشخص است، چنین شخصی باید تجربه بسیار در دعاوی مثل فرجام خواهی داشته باشد.
تمام آرا صادره قابل فرجام خواهی نیستند. به طور کلی آرا زیر قابلیت فرجام خواهی در دیوان عالی کشور دارند:
فرجام خواهی مرحله نهایی پرونده است. آرا صادره از دادگاه بدوی قابل تجدید نظر است. اگر خطایی رخ دهد، از طریق اعتراض به رای قابل جبران خواهد بود. اما زمانی که پرونده در دیوان عالی کشور رسیدگی میشود، اگر کوتاهی رخ دهد، شاید دیگر جایی برای جبران نباشد. پس بهتر است در چنین شرایطی از بهترین وکیل دیوان عالی کشور در تهران کمک بگیریم.
بروزرسانی جدید
امروزه به دلیل قوانین بسیار زیاد کشور، بدون داشتن یک وکیل خوب ممکن است هزاران کلاه برداری صورت گیرد و ما وقتی متوجه آن شویم که دیگر کار از کار گذشته باشد، بنابراین همه ما نیاز به بهترین وکلا داریم تا از قوانین حقوقی خود در کشور آگاه باشیم و از بروز هر گونه مشکل پیشگیری کنیم. وکلای ما در موارد نیاز باید ما را همراهی کرده و مشکلات قانونی ما را حل کنند.
دیوان عالی کشور، بر اساس اصل ۱۶۱ قانون اساسی تشکیل شده است و عالی ترین مرجع قضایی در ایران است. این دیوان به منظور ناظر بودن بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و انجام مسئولیت هایی که طبق قانون به آن محول می شود و ایجاد وحدت رویه قضایی ، بر اساس ضوابطی که رئیس قوه قضاییه تعیین می کند، فعالیت می کند.
وظایف و صلاحیت های دیوان عالی کشور عبارتند از:
• ایجاد وحدت رویه قضایی
• نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم
• تجویز اعاده دادرسی
• حل اختلاف در صلاحیت و تعیین مرجع صالح
نحوه عملکرد و رسیدگی در دیوان عالی کشور، بستگی به مرجع طرح آن و نوع پرونده دارد. برای مثال، در مورد پرونده های کیفری، دیوان عالی کشور مرجع تجدید نظر از آراء دادگاه کیفری یک است و باید یکی از جهات تجدید نظرخواهی مورد نظر در ماده ۴۶۴ قانون آیین دادرسی کیفری را احراز کند. در مورد پرونده های حقوقی، دیوان عالی کشور مرجع فرجام خواهی از آراء دادگاه حقوقی است و باید پرونده دارای موضوع های مشخصی باشد، مانند آراء مربوط به اصل نکاح، طلاق، وقف و... یا آراء مالی بیش از بیست میلیون ریال
وکیل شخصی است که دارای پروانه یا مجوز وکالت از کانون وکلای دادگستری می باشد و می تواند در محاکم مختلف به نمایندگی از موکل خود اقدامات حقوقی انجام دهد. وکیل ها می توانند در زمینه های مختلف حقوقی فعالیت کنند، مانند حقوق کیفری، حقوق خانواده، حقوق بین الملل، حقوق تجاری و...
وکیل دیوان عالی کشور، وکیلی است که در دیوان عالی کشور، که عالی ترین مرجع قضایی کشور است، به وکالت از موکل خود در پرونده های کیفری و حقوقی ، به ویژه پرونده های پیچیده و سنگین، می پردازد. وکیل دیوان عالی کشور باید دارای دانش حقوقی بالا و تجربه باشد و با رویه ها و قوانین دیوان عالی کشور آشنا باشد.
• نوع پرونده: وکیل می تواند در زمینه های مختلف حقوقی پرونده ها را بر عهده بگیرد، اما وکیل دیوان عالی کشور بیشتر در پرونده هایی که به دیوان عالی کشور رسیده اند یا قابلیت رسیدن به آن را دارند، فعالیت می کند.
• محل فعالیت: وکیل دیوان عالی کشور فقط در دیوان عالی کشور می تواند فعالیت کند، اما وکیل می تواند در محاکم مختلف فعالیت کند.
• میزان تخصص: وکیل می تواند با سطح تخصص متفاوتی فعالیت کند، اما وکیل دیوان عالی کشور باید دارای سطح تخصص بالایی باشد و به رویه های دیوان عالی کشور و قوانین آن آگاهی داشته باشد.
استفاده از خدمات وکیل دیوان عالی کشور می تواند مزایایی به همراه داشته باشد. این مزایا عبارتند از:
معایب استفاده از خدمات وکیل دیوان عالی کشور:
اگر شما از خدمات یک وکیل دیوان عالی کشور ناراضی باشید، می توانید از طریق راه های زیر اقدام کنید:
▲ جستجو کنید ▲