جستجو

پلتفرم ارتباط با بهترین وکلا

5/5

بهترین وکیل اداره کار تهران

بهترین وکیل اداره کار تهران

بهترین-وکیل-از-کار-افتادگی-تهران

همان گونه که می دانید در رابطه کارگر و کارفرما یکسری قوانین و مقررات وجود دارد که توسط اداره کار تعیین شده و در صورت تخلف هر کدام از آنان در انجام وظایف خود، پرونده قابل رسیدگی است. به همین علت حضور یک شخص متخصص که وکیل اداره کار نامیده می شود در کنار افراد برای احقاق حقوق آنان احساس می گردد.

وکیل اداره کار کیست؟

وکیل اداره کار به شخصی حقوقی گفته می ‌شود که دارای توانایی و اطلاعات کافی در خصوص قوانین اداره کار، بیمه و تمامی بخشنامه‌ های اداره کار بوده و به تمامی شعب اداره کار دسترسی داشته و با فرآیندهای پیگیری پرونده هایی که به اداره کار مربوط می شوند آشنایی کامل دارد.

وکیل اداره کار یک شخص دانش آموخته رشته حقوق است که موفق به دریافت پروانه وکالت خود از کانون وکلای دادگستری شده و بر حسب علم و تجربه خود تصمیم گرفته است که به طور تخصصی به عنوان وکیل اداره کار به فعالیت خود ادامه دهد. وکیل اداره کار اگر چه توانایی پذیرش و وکالت پرونده هایی با موضوعات دیگر از جمله دعاوی خانوادگی، دعاوی ملکی و… را دارد، اما بر حسب صلاحدید خود اقدام به فعالیت تخصصی در این زمینه نموده است. بنابراین وکیل اداره کار شخصی است که تخصص و توانایی کافی در احقاق حقوق کارگر و کارفرما را داشته و می‌ تواند به خوبی اختلافات ما بین آن ها را حل و فصل نماید.

اگر در ایران کارمند هستید، توسط تعدادی از قوانین محافظت می شوید که تضمین می کند غرامت و رفتار عادلانه ای در حین خدمت دریافت کنید. اما اگر کارفرمای شما این قوانین را رعایت نکند چه اتفاقی می افتد؟ اینجاست که وکیل اداره کار وارد می شود. وکیل اداره کار کسی است که در وکالت کارمندان در موارد مربوط به تخلفات دستمزد و ساعت کاری، سنوات و سایر مسائل محل کار تخصص دارد. اگر به طرح شکایت از کارفرمای خود فکر می کنید، یا اگر می خواهید بدانید که آیا پرونده ای دارید؟ صحبت با یک وکیل اداره کار اولین قدم خوبی است.

هنگام ملاقات با وکیل اداره کار باید به چند نکته توجه داشته باشید. ابتدا آماده باشید تا در مورد پرونده خود با جزئیات صحبت کنید. این به این معنی است که بتوانیم توضیح دهیم که چه اتفاقی افتاده است، چه زمانی اتفاق افتاده است و چه کسی در آن دخیل بوده است. همچنین داشتن هر گونه اسنادی که ممکن است در اختیار داشته باشید، مانند ایمیل، پیام‌های متنی، یا اوراق خرد نیز مفید است. در نهایت، در مورد انتظارات خود واقع بین باشید. برنده شدن در یک پرونده کارگری می تواند دشوار باشد، و اغلب زمان زیادی طول می کشد تا حل شود. اگر به طرح شکایت فکر می کنید، برای یک نبرد حقوقی طولانی آماده باشید.

آنچه در مورد عملکرد اداره کار در ایران باید بدانیم …

طبق قانون اداره‌ی کار، کارفرما شخصی حقیقی یا حقوقی است که کارگر در ازای دریافت حق‌الزحمه برای او کار می‌کند. مدیران و تمام کسانی که اداره‌ی کارگاه را بر عهده دارند، نماینده‌ی کارفرما محسوب می‌شوند. کارفرما مسئول کلیه‌ی تعهداتی است که نمایندگان مذکور در قبال کارگر به عهده می‌گیرند. در صورتی که نماینده‌ی کارفرما خارج از اختیاراتش تعهدی بدهد و کارفرما آن را نپذیرد، باز هم کارفرما ضامن است.

اداره کار ایران موظف است اطمینان حاصل کند که کارگران در کشور در حین کار محافظت می شوند و حقوق آنها حفظ می شود. اگر انجام تعهدات یکی از طرفین (کارگر و کارفرما) به طور موقت متوقف شود، با توجه به قانون کار، قرارداد کار به حالت تعلیق درمی‌آید و پس از رفع آن‌ها، قرارداد کار، با احتساب سابقه‌ی خدمت (از نظر بازنشستگی و افزایش مزد)، به حالت اولیه بازمی‌گردد. طبق قانون اداره کار، قرارداد کار به یکی از دلایل زیر مختومه خواهد شد: فوت کارگر؛ بازنشستگی کارگر؛ ازکارافتادگی کلی کارگر؛
انقضای مدت در قراردادهای کار با مدت موقت و عدم تجدید آن؛ پایان کار در قراردادهایی که به کار معینی مربوط‌ هستند؛ استعفای کارگر.

اداره کار در ایران در سال های اخیر پیشرفت هایی داشته است، اما هنوز جای پیشرفت زیادی وجود دارد. اگر این دفتر بتواند به موارد ذکر شده در بالا رسیدگی کند، راه درازی در جهت حفظ حقوق کارگران در ایران خواهد داشت.

هنگامی که واژه از کار افتاده به گوش می خورد ناخودآگاه ذهن به سمتی می ‌رود که تصور می کند شخص مورد نظر توانایی انجام هیچ گونه کاری را نخواهد داشت! در صورتی که در قانون به فردی از کار افتاده گفته می شود که بر اثر حادثه و اتفاق ناخواسته توان کار کردن خود را از دست بدهد. در صورتی که برای فرد چنین اتفاقی افتاده و شخص مورد نظر تحت پوشش حق بیمه باشد می تواند از مزایای از کار افتادگی استفاده کند. اما گاها مشاهده می ‌شود که با وجود آن که فرد مستحق استفاده از این مزایا است اما حقوقی برای تصویب نشده است. در این گونه موارد بهتر است از مشاوره وکیل از کار افتادگی بهره مند شد.

انواع از کار افتادگی

به طور معمول شدت از کار افتادگی و میزان آسیبی که به شخص وارد شده و سبب عدم توانایی کار کردن او شده است متفاوت می باشد و به همین علت حقوق و مزایای که برای هر کدام از آن ها تعریف شده با یکدیگر متفاوت بوده و یکسان نیستند.

به طور کلی انواع از کار افتادگی به شرح زیر است:

کلی

این نوع از کار افتادگی اشخاص توسط گروهی از کارشناسان تعیین شده و شخص از کار افتاده در صورت تایید از کار افتادگی کلی وی می تواند بخشی از حقوق را دریافت کند. در صورتی که از نظر کارشناسان شدت از کار افتادگی ۶۰ درصد و یا بیشتر از آن باشد حقوق شخص از کار افتاده با دریافتی کامل بازنشستگی به وی تعلق می گیرد.

بیماری

همان گونه که از نامش پیدا است، علت این نوع از کار افتادگی به بیماری مربوط می شود. این نوع از کار افتادگی به علت وجود یک بیماری جسمی و یا روحی بوده که بر روی شخص به گونه ای تاثیر می گذارد که قادر به ادامه فعالیت نخواهد بود. در این هنگام برای حمایت از شخص از کار افتاده حقوقی تحت عنوان حقوق از کار افتادگی به وی تعلق می گیرد.

حادثه

این نوع از کار افتادگی به حادثه و یا هرگونه اتفاقی که در محیط کاری رخ می دهد مربوط است. به عبارتی دیگر در صورتی که فرد با قرار گرفتن در وضعیت نامناسب در محیط کار دچار آسیب شده و توانایی ادامه فعالیت نداشته باشد می تواند از حقوق و مزایای از کار افتادگی استفاده کند.

چگونگی تنظیم درخواست از کار افتادگی

همان گونه که در بندهای پیش ذکر نمودیم از کار افتادگی به دسته های مختلفی تقسیم شده و به طور کلی این موارد سبب می ‌شوند که شخص قادر به ادامه کار نباشد. در صورتی که چنین اتفاقی برای شخص بیفتد و شخصی لازم باشد که دوره های درمان را بگذراند و پس از اتمام دوره های درمانی ادامه فعالیت برای شخص تاثیر گذار نباشد، می تواند روند درخواست از کار افتادگی خود را پیگیری کند. به همین منظور نخستین اقدامی که باید صورت گیرد آن است که به وکیل تامین اجتماعی که متخصص از کار افتادگی است مراجعه نمود تا وکیل مورد نظر تقاضای شرکت در کمیسیون پزشکی برای بررسی میزان از کار افتادگی فرد را داده و فرآیند رسیدگی به پرونده آغاز شود.

تشخیص از کار افتادگی و اعتراض به آن

از طرف تامین اجتماعی کارشناسانی برای تشخیص میزان از کار افتادگی فرد متقاضی انتخاب شده اند که مسئول رسیدگی به پرونده می باشند. این تیم متشکل از یک متخصص داخلی، متخصص عمومی، یک نفر به عنوان رئیس و در نهایت پزشک متناسب با نوع بیماری فرد است. لازم است بدانید که رای صادر شده از سمت کمیسیون پزشکی قابل اعتراض در کمیسیون استانی بوده و در صورتی که به آرای صادره از این کمیسیون اعتراض داشته باشید می ‌توانید مدارک پزشکی خود را در دست گرفته و به یک وکیل از کار افتادگی متخصص برای گرفتن بیمه و مستمری خود مراجعه کنید تا بتوانند پرونده شما را پیگیری کند.

برای شکایت به اداره کار به کجا مراجعه کنیم؟

در اولین قدم برای شکایت از کارفرما بابت حقوق و مزایا، باید در سامانه جامع روابط کار  ثبت نام کنید. این ثبت نام نیاز به پرداخت مبلغی بابت احراز هویت و همچنین ارائه کارت ملی و داشتن شماره همراه به نام خود شخص، دارد و از طریق برخی از دفاتر پیشخوان دولت در سطح شهر نیز قابل انجام خواهد بود. پس از ثبت نام در سامانه و احراز هویت، یک کد کاربری و رمز عبور، جهت ورود به سامانه، به فرد متقاضی داده خواهد شد. برای ورود به سایت اداره کار، عبارت سامانه جامع روابط کار را جستجو نمایید، بعد از بالا آمدن صفحه سامانه جامع روابط کار، نام کاربری و رمز عبور خود را در کادر مربوطه درج کنید. پس از انتخاب گزینه خدمات، از پوشه اداره کل روابط کار، گزینه ثبت دادخواست بدوی را انتخاب نموده و شکایت خود از کارفرما، بابت دستمزد معوقه را ثبت نمایید. البته تنظیم یک دادخواست درخور نیاز به کسب مشاوره لازم با وکیل توانمند در حوزه روابط کار دارد. پس از ثبت دادخواست، مراتب، از طریق پیامک، به کارگر و کارفرما اطلاع رسانی خواهد شد و جهت مشاهده وقت رسیدگی، باید به سامانه جامع روابط کار، مراجعه شود. در خصوص عدم پرداخت حق بیمه کارگر توسط کارفرما نیز می توان به همین شیوه، اقدام به ثبت شکایت نمود.

وظایف وکیل اداره کار چیست؟

امور حقوقی دارای پیچیدگی های خاص خود بوده که برای حل آن ها لازم است که به قوانین و مقررات به طور ویژه مسلط بوده و بتوان از آن ها برای احقاق حقوق خود بهره گرفت. به همین منظور امروز اشخاص حقوقی تحت عنوان وکلا مشغول به فعالیت هستند که با دانش حقوقی خود می توانند اشخاص را به حقوق خود برسانند.

نخستین وظیفه وکیل اداره کار این است که با دقت به سخنان موکل خود گوش داده و از وی درخواست اسناد و مدارکی را نماید که به حل پرونده کمک می کنند. به علاوه وکیل اداره کار باید شخصی صادق بوده و چنان چه تشخیص می دهد که پرونده راه به جایی نمی برد، موکل خود را آگاه کرده و شرایط موجود را برای او شرح دهد.

وکیل اداره کار امین موکل خود بوده و لازم است تمام حقوق موکل خود را در صورت دریافت به وی بازگرداند. پیگیری پرونده در تمامی مراحل از جمله از زمان ثبت شکایت تا زمان صدور رای دادگاه به عهده وکیل اداره کار می باشد. ارائه مشاوره های کاربردی و برگزار نمودن جلسات جهت پاسخگویی به سوالات موکل از دیگر وظایف وکیل اداره کار است که باید در انجام آن ها کوشا باشد.

بهترین وکیل اداره کار کیست؟

در بند های پیشین ذکر نمودیم که وکیل اداره کار باید به طور موثر از موکل خود در جلسات دادگاه دفاع نموده و دارای علم کافی در این زمینه باشد. داشتن سابقه طولانی در تنظیم قرارداد ها یکی از ویژگی هایی است که می توان به وسیله آن بهترین وکیل اداره کار را شناخت. بهترین وکیل اداره کار آن است که دارای سابقه طولانی در حل پرونده های اداره کار بوده و به خوبی می تواند پاسخگوی سوالات موکل خود باشد. به علاوه فن بیان قوی و توانایی دفاع وکیل از موکل خود از دیگر عواملی هستند که می توان به وسیله آن ها بهترین وکیل اداره کار را تشخیص داد.

بهترین وکیل اداره کار قادر است بهترین درخواست ها را برای موکل خود تنظیم نموده و در تنظیم قرارداد برای شرکت ها توانایی و تبحر ویژه ای داشته باشد. وکیل با تجربه اداره کار را می توان بهترین وکیل اداره کار دانست و برای حل دعاوی خود از وی مشاوره گرفت.

نقش تجربه وکیل اداره کار در حل پرونده

در بندهای پیشین ذکر نمودیم که بهترین وکیل اداره کار با تجربه ترین آن ها است که با حل پرونده های بسیار تجربه های زیادی را در این زمینه کسب نموده است. وکیل تضمینی و متخصص اداره کار وکیلی است که دارای تجربه کافی بوده و علم و دانش او در حل دعاوی اداره کار به او کمک نماید. بدیهی است که تجربه در اثر پذیرش پرونده های بسیار و حل موثر آن ها به دست می آید. ممکن است دعاوی اتفاق افتاده برای شما اولین پرونده مربوط به اداره کار برای شخص شما باشد، اما وکیل اداره کار که دارای تجربه کافی در این زمینه است ممکن است با پرونده‌های مشابه پرونده شما سر و کار داشته و بخش زیادی از این پرونده ها را حل و فصل نموده باشد. بنابراین تجربه وکیل اداره کار تاثیر مستقیمی در موفقیت پرونده شما دارد.

شعب مربوط به اداره کار

شعب اداره کار به دو دسته شعب تشخیص و شعبه حل اختلاف تقسیم بندی می شوند. اولین مرحله که مربوط به شکایت کارگر از کارفرما و بالعکس شکایت کارفرما از کارگر است مربوط به شعب تشخیص بوده و لازم است که در این شعب دادخواست خود را ثبت نمایند. پس از ارائه دادخواست به شعب مورد نظر شعبه یک وقت رسیدگی را تعیین نموده و وقت تعیین شده برای کارفرما و کارگر ارسال می‌شود تا در زمان مشخص برای رسیدگی به اختلافات بین آن دو به شعبه مراجعه نمایند.

پس از آن که رأی توسط شعب صادر شد کارگر و یا کارفرما قادر است ظرف مدت ۱۵ روز پس از گذشته صدور رأی، به رأی صادر شده اعتراض نماید. اعتراض به رای صادر شده نیازمند آن است که به نحوه کار شعب اشراف کامل داشته باشید. بنابراین اگر نخستین باری است که با این گونه پرونده ‌ها روبه رو می شوید، لازم است که از یک وکیل اداره کار مشورت بخواهید.

شرایط گرفتن وکیل برای اداره کار

داشتن وکیل برای اداره کار دارای شرایطی است که تنها در صورت دارا بودن آن ها می توانید وکیل مربوطه را اتخاذ نمایید. اولین و مهمترین شرط گرفتن وکیل برای اداره کار آن است که شخص دارای مدرک پایه یک وکالت از کانون وکلای دادگستری بوده و دارای شرایط مناسب برای وکالت اداره کار باشد. به علاوه وکیل اداره کار باید به شعب اداره کار به طور کامل مسلط بوده و آن ها را بشناسد.‌ یک وکیله حرفه اداره کار وکیلی است که با بخش های مختلف شکایت علیه کارگر و یا کارفرما به طور کامل آگاه بوده و بهترین راهکار ها را برای رسیدن به مطالبات قانونی موکل ارائه نماید. تسلط وکیل اداره کار به قوانین و مقررات موجود در اداره کار و حقوق کارگر و کارفرما از دیگر شرایطی است که یک وکیل اداره کار باید دارا باشد.

هزینه وکیل برای اداره کار

بسیاری از افراد گرفتن وکیل را هزینه دانسته و با توجه به آن که وسوسه صرف هزینه کمتر به سر آن ها می افتد، تصمیم می گیرند که خود مراحل قانونی پرونده را پیگیری نمایند. حال آن که هزینه هایی که در اثر عدم آگاهی افراد از قوانین و مقررات موجود به آنها تحمیل می شود، بسیار بیشتر از حق الزحمه وکیل در دعاوی اداره کار است. تعیین کردن حق الوکاله یا حق الزحمه وکیل به میزان دقیق امکان پذیر نبوده و هزینه آن بسته به شرایطی اعم از پیچیدگی پرونده، زمان صرف شده برای حل پرونده، هزینه های ثانویه پرونده، تخصص و تبحر وکیل و… متفاوت می باشد. بنابراین اگر قصد دارید که از هزینه وکیل برای اداره کار مطلع شوید، لازم است با در دست داشتن اسناد، به یک وکیل اداره کار مراجعه نمایید.

شکایت از اداره کار در دیوان عدالت اداری

در بند ۲ ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوبه ای وجود دارد که طبق آن رسیدگی به اعتراضات و شکایت از رأی صادر شده توسط هیئت حل اختلافات کارگر و کارفرما را به عهده دیوان عدالت اداری نهاد است. بدین شکل که چنانچه دارای اعتراض نسبت به رای صادر شده هستید، می ‌توانید اعتراض خود را به دیوان عدالت اداری مطرح نمایید. پس از طرح دادخواست شما در دیوان عدالت اداری این سازمان اقدام به بررسی های لازم از حیث نقض قوانین و مقررات و یا مخالفت با آنها نموده و به بررسی اعتراض شما در خصوص رای صادر شده می پردازد. در این مرحله نیز شما می توانید به تشخیص و صلاحدید وکیل خود، شکایت خود از اداره کار را تقدیم دیوان عدالت اداری نمایید.

ارتباط وکیل اداره کار با وکالت شما

تمامی اشخاص از جمله کارگران و کارفرمایان قادرند تا با مراجعه به دفتر وکیل اداره کار و یا برقراری تماس تلفنی با وی اقدام به انعقاد قرارداد وکالت نموده و برای شکایت از کارفرما و یا کارگر خود پیگیری‌ های لازم را به عمل آورند.

وکیل اداره کار تخصص بسیاری در حل دعاوی مربوط به کارگران و کارفرمایان داشته و با شناخت بالایی که از مقررات اداری کار دارند قادر هستند که قراردادهای ما بین کارگر و کارفرما و یا مابین شرکت ها را تنظیم نمایند. شاید در گذشته یافتن یک وکیل اداره کار خوب امری دشوار به نظر می رسید اما امروزه و با پیشرفت تکنولوژی این امر آسان شده و شما می توانید بهترین وکیل اداره کار را با پرس و جو و مشاهده رزومه یا از طریق آژانس حقوقی صلح طلب وکیل متخصص و مجرب اداره کار را بیابید.

 اعتراض به رای اداره کار در دیوان

یکی از امور طبیعی در هر حوزه کاری، بروز اختلافات بین کارگر و کارفرما در امور مختلف است که می توان برای آن ها دلایل مختلفی را ذکر نمود. در حقیقت اختلافات بین کارگر و کارفرما زمانی رخ می دهد که یکی از طرفین در انجام وظایف خود کوتاهی کرده و یا از انجام آن خودداری کند. در قانون کار وظایف مشخصی برای کارگر و کارفرما تعیین شده که هر کدام از طرفین ملزم به انجام آن ها بوده و باید کار خود را به درستی انجام دهند. در صورت هر گونه سرپیچی از انجام وظایف می توان به اداره کار شکایت نمود. برای انجام این امر بهتر است از وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان کمک گرفت.

هیئت تشخیص یا حل اختلاف

جلسه هیئت تشخیص با حضور یک نفر نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یک نفر نماینده کارگران به انتخاب کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان، یک نفر نماینده مدیران صنایع به انتخاب کانون انجمن های صنفی کارفرمایان استان و ریاست نماینده واحد کار و امور اجتماعی به صورت رسمی تشکیل می شود. کلیه اظهارات طرفین یعنی کارگر و کارفرما یا نمایندگان آن ها استماع شده و صورتجلسه می گردد. سپس صورتجلسه نوشته شده به امضا و اثر انگشت طرفین رسیده و بر اساس اظهارات و دفاعیات طرفین و با بررسی دلایل و مدارک هیئت مورد نظر با اکثریت آرا تصمیم لازم را اتخاذ می نمایند.

هیئت حل اختلاف

در صورتی که به تصمیم هیئت تشخیص یا حل اختلاف اعتراض داشته باشید، می توانید ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ تصمیم و صدور رای در هیئت حل اختلاف اقامه دعوا نموده و درخواست تجدید نظر داشته باشید. هیئت حل اختلاف با حضور سه نفر از نمایندگان کارگران که کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان و یا کانون انجمن های صنفی کار استان آن ها را معرفی می نمایند، سه نفر از نمایندگان کارفرمایان که توسط مدیران واحدهای منطقه انتخاب می شوند و نیز سه نفر نماینده دولت که عبارتند از مدیر کل کار و امور اجتماعی، فرماندار و رئیس دادگستری محل و یا نمایندگان آن ها برگزار می گردد.

نقش وکیل در اعتراض به رای اداره کار در دیوان

وکیل متخصص اعتراض به رای اداره کار از جمله وکلایی است که در دادگستری فعالیت نموده و می تواند در این رابطه با توجه به وضعیت علمی و مهارت هایی که در این خصوص دارد، به پرونده وارد شده و اقدام به گرفتن و قبول پرونده نماید. وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان زمانی وارد پرونده می‌ شود که شما به رای صادر شده در هیئت تجدید نظر اعتراض داشته و قصد دارید که اعتراض خود را به مرجع عالیه قضایی یعنی دیوان عدالت اداری اعلام کنید. در این صورت حضور وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان وارد میدان شده و با توجه به آشنایی که به قانون و مقررات داشته و تجربه ای که در اثر کار فراوان کسب نموده است می ‌تواند در پیگیری پرونده و صدور رای به نفع شما کمک کند.

هزینه وکیل در اعتراض به رای اداره کار در دیوان

اگر به عنوان کارگر و یا کارفرما از حقوق خود محروم شده و به رای صادر شده از هیئت تشخیص و حل اختلاف و هیئت تجدید نظر اعتراض دارید، بهتر است دغدغه هزینه وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان را کنار گذاشته و بدون تردید اقدام به گرفتن وکیل نمایید. زیرا که وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان به تمامی پیچ و خم های این مسیر آشنا بوده و می تواند از مدارک و اسناد از طریق قانونی به نحوی استفاده کند که شما به حقوق خود برسید. برای اطلاع از هزینه وکیل اعتراض به رای اداره کار در دیوان لازم است که پرونده خود را با وکیل مورد نظر در میان بگذارید تا از هزینه آن آگاه شوید.

جمع‌بندی

پیش از آن که شکایت خود را علیه کارگر و یا کارفرمای خود ثبت نمایید لازم است که از قوانین مربوط به اداره کار آگاه بوده و به خوبی با تعریف کارگر و کارفرما در اداره کار آشنا باشید. بنابراین به شما پیشنهاد می نماییم که پیش از طرح شکایت با یک شخص متخصص مشورت نموده و از وی برای حل پرونده خود کمک بگیرید.

دیگر خدمات

▲ جستجو کنید ▲

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس با موسسه